Ponnyryttaren

Alla inlägg under januari 2012

Av Emma Alenius - 29 januari 2012 15:33

                                    Här kommer den försenade bildbomben!!!

              


Av Emma Alenius - 29 januari 2012 13:27

Jag hade tänkt att skriva varje dag en liten bit om vad som hände på Taffsnäs sommaren 2011! Det har varit det bästa jag varit med om i hela mitt liv!!!


DAG 1 - Ankomsten till Gården


Dag 1 på Taffsnäs fjording Gård i Gnesta började med att vi åkte på morgonen och var framme vi typ kl:12!!! När vi kom ditt visade Helena (ledare/ridlärare) mig o familjen runt på gården, sedan så gick jag till mitt rum och bestämde med dom andra som jag delade rum med (Disa-kompis Saga-kompis Stella-kompis Malin-ny person då & Wilma- ny person då) vilka sängar vi skulle ha och pakade upp våra saker! När vi var klara sa jag hejdå till familjen som jag inte skulle träffa på 9 dagar. Vi skulle samlas nere vid padocken för provridning av HÄST o GRUPP (1=lättare 2=ganska svår 3=som 2 fats med äldre tjejer) Dom hade ställt upp ca:6 st hästar på medelinjen och ropade upp vilka som skulle börja! Jag kom i första gruppen o gissa om jag blev nervös?! Jag fick hästen HELIX nr:45 (dom har numer på rumporna så att man ser vem som är vem i hagarna) o Malin (ledare/ridlärare) o sa vad vi skulle göra , det var lätta övningar o bra ridlärare, Sen så var det alla andra också som skulle provrida! Lite senare på dan skulle vi få veta vilken häst man skulle få ha under lägret och i viken grupp man kom i! Det fanns grupp 1= dom ljust tindrande bibersarna med Helena som ledare, Grupp2= Kattiga Preyssarna med Malin som ledare och Grupp3= Ladyga Gagarsarna med Anna som ledare! Jag glömde säga att det fans en Hjälp ledare med NADJA som var jätte snäll!


I NÄSTA KAPITEL OM - mitt liv på Taffsnäs så komemr jag att berätta en del av dag 2 och i vilken grupp o häst jag fick! Mera saker händer ju men det blir ju inget roligt om jag berättar vad! Eller hur?


Puss o Hej //Emma

       

Av Emma Alenius - 29 januari 2012 13:21

OK!! Datorn har varit "ur funktion" under helgen, men NU funkar den!!!


Hoppas att ni fortsätter läsa bloggen ändå....


Jag kommer att lägga upp bild bomben senare, typ efter att PONNYAKUTEN har sänds! Juste, jag har kanske fixat så att jag ska få medryttar häst;) ska prata med ägaren på tisdag!!! Hästen heter Bella o står på Södra Evlinge <3


Hoppas att ni har haft en bra helg!!! Puss o Kram

Bjuder på en bild från i höstas!!! 

Av Emma Alenius - 28 januari 2012 12:46

Ledsen att jag inte kunnde blogga igår, datorn dampa.....-_- hoppas att jag kan fixa till bildbomben till ikväll! Bloggar mera då. Puss hej!


 

Av Emma Alenius - 26 januari 2012 22:16

Hoppas att ni kollar in bloggen imorn, nu är nästa steg SÄNGEN. Jag slutar för idag, hoppas att det är OK!? Bjuder på bildbomb imorn! SES puss Emma  

Av Emma Alenius - 26 januari 2012 21:37

Det som gör min blogg så populär är nog alla era kommentarer. Känns som vi sitter & snackar….som ett stort j*dra gäng. Kommentera nåt kul nu, så har jag nåt att läsa i sängen ikväll!


Av Emma Alenius - 26 januari 2012 21:26

Skulle till tanläkaren o ta bort mina TRE JÄTTE LÖSA tänder! Tandläkarn var BÄST han sa att jag fick äta glass direkt när jag komme hem, o gissa om jag gjorde det!? Jag kommer att fortsätta blogga ett tag i kväll, så passa på att ställa frågor DIREKT till mig NU! Puss på er. Emma


       

Av Emma Alenius - 26 januari 2012 10:24

Detta inlägg är till er mina Älskiii      sar....hoppas att in gillar det!


Emma Klara & Disa I LOVE THEME


Emma: Emma är en super söt och omtänksam tjej som alltid är BÄST på att få mig att skratta, hon är min lilla bebis :)




Imorn kommer "info" om Klara på Lörda Disa.....hoppas att ni fortsätter att läsa min blogg! Puss Emma

Min lilla Älskiiis Emma, I LOVE YOU...

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker DU om bloggen? svara ärligt! vill veta för att bli bättre
 Den är as grym! fortsätt som du gör!
 den är bra...men kan bli bättre!
 inte så bra
 vet inte
 som alla anndra bloggar, typ
 din blogg beskriver dig precis!
 .................
 varför frågar du? du vet svaret själv :)

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30 31
<<<
Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Follow me @ Bloglovin

 

        


Ovido - Quiz & Flashcards