Ponnyryttaren

Alla inlägg under juli 2012

Av Emma Alenius - 9 juli 2012 22:40

Idag har varit LAZY dag på stranden!


Vi åkte ut till havet på morgonen...har varit så sjuukt mysigt! Vattnet var AMAZING CLEAR! titta ba på bilderna!

...var super skönt i vattnet, varmt o soligt...perfekt dag med andra ord!


"bullbåten" kom, o vi käka glas o hade familje mys i sanden!


Jag bada i säker 3 timmar...underbart! Jobbade på brännan oxå, lite färg hade man ju ändå tänkt o sskaffa sig, right?

Kommer lite bilder från dagen senare + bilder på det jag köpte igår :)


Puss o Kram


   

Av Emma Alenius - 8 juli 2012 22:31

Hej! sry för dålig uppdatering idag!


har varit o shoopat HELA dagen med pappa o syskonen! Vi skulle ha lite snorkel grejer till Egypten, vi var på eb affär som vi handla saker på för typ 6 år sen...fast då i Frankreike :) Nu har dom kommit till Sverige! Me like :)


Jag gick förbi hästprylarna, och ofc så fanns det MASSOR med snygga saker! jag köpte ett snyggt turkost schabrak + ridstrumpor...ni som rider vet att man aldrig får för många av dom!


Riktigt nöjd med dagens köp faktisk! Ni kanske tycker "men guuuud, hur många schabrak behöver tjejen?" svar på det: MÅNGA! Det är som kläder...man vill ha MÅNGA o fina!


Bloggappen kommer vilken dag som helst nu för er som missat det, så då kommer det bli lättare att hålla bloggen uppdaterad, målet är väl att publicera 5 - 10 inlägg/dag! har man onte alltid datan med sig så fattar ni HUr svårt det är att uppdatera :)


Ni ska få bilder på allt jag har köpt...men det kommer imorn för min mobil har döt! haha, alltid när man behöver den...jaja!


Nu ska jag gå o lägga mig!


Vänner är som stjärnor, man kan inte alltid se dom men man vet att dom alltid finns där!


Puss o Kram


   

Av Emma Alenius - 7 juli 2012 15:00

Då så, har tagit in Bellson, snart ska hon få lite mat o vatten :)


Tror det blir en mysig skogs tur idag, kanske några språng i skogen?


Hon tappade ju en sko i hagen förut så får se om hon ömmar i hoven...annars så är allt lugnt! VARMT i stallet, inte så mycket folk...lugnt o skönt!


Bella kan var svår fångad i hagen på sommaren bar frö att hon inte vill komma in utan äta gräs, men efter typ en kvart brukar det vara löst! Förra året fick mina kompisar hålla på i 2 TIMMAR, heelt galet om du frågar mig!


ska spola av hennes ben nu, för hon är jätte öerig + att det svalkar! Man KAN faktiskt rida o bada här, men det är stenigt o ganska haöt där...så får se om det kan vara någonting jag gör senare i sommar :)


Puss o Kram


   

Av Emma Alenius - 7 juli 2012 10:40

        

Av Emma Alenius - 7 juli 2012 10:15

Idag drar jag till stallet efter lunch, blev lite ändrade planer så har henne inte på söndag...så antingen blir det mysig ute rit, kanske några språng i sandtaget eller tränings pass ute i padocken :)


...idag ska det bli sjuukt varmt! 27 C, eftersom att jag har tagit hem alla mina stall prylar så måste jag ju ta med allt dit o tillbaka all the time, skit jobbigt!


Så måste packa ner det som måste med, tar en sen buss hem sen, vid halv sju eller halv sex, så ska göra några tidsinställa till er <3


...har precis ätit frukost o ska bara klä på mig, kanske kvälls dopp sen? mabye!


Puss o Kram


   





Av Emma Alenius - 6 juli 2012 23:30

Den här helgen bli stall helg :)


Bella går ute dygnet runt nu..semester! Men tar nog in henne o borstar o fixxar...ger henne lite mat o sprayar på myggmedel så att brommsarna håller sig borta ett tag!


...hade tänkt mig en mysig skogs tur ena dagen o regält tränings pass den andra, blire bra?


Kanske drar ut till Sandtaget o hoppar några språng? Det får vi se...hade tänkt att ta lite bilder oxå!


Puss o Kram


   



Av Emma Alenius - 6 juli 2012 18:47

Ida bergqvist, hon har kollat runt ett tag, provridit en MASSA hästar o NU är det klart! Hon ska köpa en häst som heter KARLOS! fatta? Hon ska få en egen häst!


Sååå glad för din skul cheyen! Hoppas att ni tar er till dom stora klasserna nu! Vi ses imorn installet...o grattis igen!


...btw, kolla in hennes blogg! www.idabergqvists.blogg.se verkligen värt det!


Typ alla i stallet som jag rider med nu har eller ska skaffa egna hästar!  Super kul för dom, o jag ska kanske hjälpa till o rida någon av dom! Hoppas att även  JAG en dag ska kunna få en egen ponny! Ida ska skaffa en HÄST! Totaly understand why, för snart kommer hon ändå att börja rida storhäst alla the time...och då vill hon kunna satsa på en lång "kariär" o inte behöva byta häst när hon vuxit ur den...då hinner hon komma längre :)


Nu ska jag ner o äta middag! Ida hämtar han i Augusti, precis då jag drar till taffsnäs...OMG! Kan inte vänta längre :)


Händer ju BARA massa kul denna sommaren!


Bilder på Ida o Parodie från KM i år! + rolig bild från i vintras, LOVE U!


Puss o Kram


             

Av Emma Alenius - 5 juli 2012 23:24

svar: NOPPE! Solat MYCKET! solen bleker, inga kemiska medel i mitt hår! Men till vintern kanske det blir lite ljusa slinor för att lyfta färgen o få den lite livligare :)


...jag ÄLSKAR att ha ljus blont hår! Jag skulle seri inte passa i något annat! jag föddes blond och kommer vara det, typ ;)


Sitter faktiskt o kollar in hur BRUN jag har blivit!? Vissa kanske tänker "Men HALLO, fjortis blont!" Men jag är om någon f'n ingen fjortis! Jag har kompisar som "är det" o jag tycker inte att det är npgot fel med det, deras val o bara dom är nöjda!


+ Om jag blir brunare ser mitt hår ljusare ut! me kan hålla med om att mitt hår verkligen har blivit BLONT i vissa slingor, ljusare än resten av håret! Speciellt lugen o vid topparna...det får jämna ut sig!


Sitter o kollar på bilder sen jag va liten, så hade jag ljusblont hår o lugg, ni kanske tycker "EGO" nu men, ooo va söt jag va! Tycker faktiskt det...brukar inte va nöjd med mig själv...men när man är lite är man den man är bara! Om man bara kunde stanna tiden o spola bak tiden...inte bli äldre! Då skulle det vara för EVIGT! Men tyvär kan man inte det...tiden går utan att man tänker på det! Jag tänker LEVA mitt liv, inte inne på fb utan in REAL WORL! Se upp stockholm, im back :)


Puss o Kram


   

Presentation

Fråga mig

16 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker DU om bloggen? svara ärligt! vill veta för att bli bättre
 Den är as grym! fortsätt som du gör!
 den är bra...men kan bli bättre!
 inte så bra
 vet inte
 som alla anndra bloggar, typ
 din blogg beskriver dig precis!
 .................
 varför frågar du? du vet svaret själv :)

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Follow me @ Bloglovin

 

        


Ovido - Quiz & Flashcards